Vásárlói vélemények

            indamode.hu vélemények    * * * * *

Rólunk mondtátok

"Ha minden webáruház ilyen jól és rugalmasan működne ez szuper lenne. Csak így tovább"
Katica

"Előbb megkaptam a rendelést, mint vártam. Kellemes meglepetés"
anonymus

"gyönyörű termék, kedves és figyelmes kiszolgálás"
anonymus

"köszönöm a segítséget és a gyors kiszolgálást :) " 
Petra

 

                                                            "igényes áru, igényes csomagolásban" 
                                                                                                  anonymus                                                                                                                                                           

"Gyors és korrekt kiszolgálás. Nagyon jó ár-érték arány a termék esetében"
anonymus

"A rendelés egyszerű volt, a kiszolgálás és szállítás korrekt és gyors.
Most rendeltem először és bíztam a korrekt kiszolgálásban.
Amennyiben szükségem lesz további árura, Önöktől fogom rendelni, mert jó tapasztalatot szereztem első vásárlásom alkalmával."
anonymus

„Korrekt”
anonymous

„Alapvetően elégedett voltam, rendkívül gyors házhozszállítás, színben némileg eltért a képektől, de minden más rendben volt.”
anonymous

„Minden rendben volt, csak ajánlani tudom mindenkinek! !!”
Anna

„A taska, amot rendeltem, a leirasnak megfelelo, nagyon szep.”
Reka

„El vagyok ájulva! Egyik nap adtam le a rendelésemet, 17. 20-kor, alig egy órán belül jött az email, mely a csomag számát tartalmazta. Végig kísértem a csomag útját a nyomkövetőben. Másnap délután már a kezembenvolt a megrendelt áru! !: -) Nagyon elégedett vagyok! !! Köszönöm ezt a szuper gyorsaságot! !”
Tündér

„Minden elvárásnak megfelel.”
Eszter

„gyors kiszállítás, minőségi termék”
Zsubi

„Minden rendben zajlott, nagyon elégedett vagyok mindennel, gyönyörű a termék. : ) minden tökéletes volt : )”
Adriana Arany-Tóth

„Minden megfelelő volt”
Zsül

„Alapvetően elégedett vagyok az áruházzal, rendben megérkezett a termék, bár az átlagosnál kicsit hosszabb idő alatt, de ez lehet, hogy azért volt, mert kb. karácsony előtt, vagy két ünnep között rendeltem, már nem emlékszem pontosan. Amiért tőlük vásároltam:Véletlenül bukkantam rá az oldalra, miközben piros táskát vadásztam a neten : ) előtte nem ismertem az oldalt. Sok jó kis táskát láttam az indamode. hu oldalon, ezért lehet, hogy máskor is vásárolni fogok az áruházból. Külön jó dolognak tartom, hogy lehet postán maradóra kérni a terméket, mert így legalább nem kell a futárhoz alkalmazkodni. Javaslat: a táska színének jobban kellene egyeznie a kézhez kapott táska színével, bár ez lehet, hogy nem a webáruház hibája, hanem az eltérő képernyőfelbontás teszi.”

Dorysz

"A megrendelés menete egyszerű, azt kaptam, amit rendeltem, a vásárolt termék olyan minőségű, mint amit a fotón láttam.Era
Sajnos az áru hibás volt. Visszaküldtem. Gyorsan intézkedtek, visszakaptam az áru és a szállítási költséget."
Ágnes

"Csillagos 5-ösz adnék az ügyintézőnek. A karácsony előtti nagy rohanásban is kedvesen és idejét rám szánva segített a termék választásban. Ha ő nem lett volna lehet nem sikerül az érintett hozzátartozómnak ajándékot venni.anonymous
Minden korrektül zajlott.Kedvező áron megkaptam egy jó minőségű terméket. A kiszállításról mind a cég, mind az MPL korrektül tájékoztatott."

Jana

"Minden rendben ment azt kaptam amit rendeltem, elégedett vagyok. Köszönöm" 
Csaba


"A bolt megbizhazó volt, a táska pedig amit rendeltem tökéletes."
Bea


"Nagyon meg vagyok elégedve a rendelt termékkel. Azt kaptam amit akartam. Egyedül a szállítási időt tartottam túl hosszúnak."
koalamaci


"Kedves, segítőkészek voltak."
Klau


"Az ünnep miatt a kiszállítás idejének hosszabbodására számítottam. Ennek ellenére érdeklődtem. Eddigi vásárlásaim során egyszer sem tapasztaltam, hogy egy ügyfélszolgálat első hívásra felvette a telefont, azonnal reagált, és közös megoldásban gondolkodott, mivel a tervezett napon nem voltam a címen. Ráadásul a módosított időponthoz képest korábban megkaptam a csomagot. Köszönöm, nagy gondot okozott volna nekem, ha nem érkezik meg a z ajándék, vagy ha többet késik."
Ági


"Nagyon szimpatikus volt, hogy e-mailben kértem tájékoztatást a rendelésemről és gyorsan adtak tájékoztatást a státuszáról!"
B


"Mindennel elégedett vagyok, jó áron lehet minőségi termékeket vásárolni, egyszerűen és gyorsan!"
Gizella


"Nem volt szükség az ügyfélszolgálatra, minden simán ment."
Katalin


"Nagyon segítőkészek voltak, még ajàndékot is küldtek"
Gigi


"A rendelés egyszerű, a kiszállítás gyors és pontos, az áru pedig tökéletes.A leírás megfelel a valóságnak, részletes és pontos."
Klaudia


"Nagyon elégedett vagyok, ajánlom másoknak is a boltot!"
Fruzsi


"Tetszett hogy a messengeren feltett kérdésemre nagyon rövid időn belül válaszoltak pedig este volt. Az áruval elégedett vagyok, gratulálok!"
Évi


"Először rendeltem innen, de jó minőségű terméket kaptam meglepően jó áron."
Kriszti


"Meg vagyok elégedve. Volt negatív élmény is, mivel más méretben kaptam meg a terméket, de a csere gyorsan megtörtént ez viszont pozitív volt így összességében Pozitív a véleményem. Köszönet a gyors korrigálásért az ügyfélszolgálatos kolleganőnek!"
Era


"Minden egy helyen. Áttekinthető és könnyen kezelhető!"
Tüni


"Könnyű és gyors volt a megrendelés. csak a megígért szállítási határidőből csúszott ki egy kicsit! De összességében mindennel elégedett vagyok!Hat napon belül vártam a szállítást, de gondolom az ünnepi forgalom miatt történt a késés!"
Ági


"Megfelelő, gyors szállítás. A termék az ami képen látható. Könnyen kezelhető felület."
Roxi


"Az oldal nagyon könnyen logikusan van felépítve , Könnyű a vásárlás , jó az ár érték arány !"
Fecofuvar kft


"Gyors, egyszerű vásárlás nem extra szállítási költség mellett. Mindennel elégedett vagyok, a termék, kiszolgálás, ügyintézés kifogástalan. 10ből 10 pont. : )"
Szilmilend

"Bár ilyen gyors volna az öszes webáruház! Azt kaptam amit láttam..."
Vica


"A rendelés rendben volt, leszámítva a kicsit hosszú kiszállítást, de az ügyfélszolgálat gyorsan reagált a problémámra és azonnal visszajelzett, hogy mikor érkezik a termék!"
Lili


"Itt még nem vásároltam korábban. Rábukkantam az interneten erre az oldalra. Minden drágább árucikknek megvan az "olcsóbb" párja.A tapasztalataim pozitívak. Nem gondolom, hogy bármilyen változtatást kellene véghezvinni."
Edina Bősze


"A termék jó minőségű, pont az érkezett amit rendeltem elégedett vagyok.Utánvéttel lehet vásárolni, postapontra is. A termék színe formája pont olyan amilyen a képen van, nincsenek rajta szabási vagy varrási hibák."
Zsófi


"Kiszállítás a hosszú hétvége miatt tolódott de az ügyfélszolgálat amikor érdeklődtem nagyon segítőkész volt."
Viki


"Minden rendben volt, folyamatosan tudtam követni hogy éppen merre jár a csomagom!"
anonymous


"Mivel először vásároltam, az első benyomásom jó a boltról, a termék minőségével, és a szállítással is meg vagyok elégedve. Úgy gondolom, hogy máskor is fogok itt vásárolni."
Zsuzsóka


"Imádom!"
Nővérke


"Praktikus kereső, szűkítő funkciók. Sok akció.. máskor is megnézem."
Ingrid


"Teljesen meg vagyok elégedve a megrendelt árú gyors kiszállításával, a fizetés rugalmasságával."
Jné


"A kiszállítás lehetne gyorsabb. Az árú minősége azonban minden problémát megér. Nagyon elégedett vagyok.Már vásároltam önöknél ezért visszatérő vásárló vagyok.Gyorsabb kiszállítás. Ezen kívül nagyon elégedett vagyok."
Bota Emil


"Jó minőségű, gyors kiszállítás! Meg vagyok vele maximálisan elégedve! Köszönöm : )"
N.Andi


"Megrendelés utàn kaptam az értesítő e-mailket, nekem ez tetszet.Azért döntöttem ennél a boltnàl mert nem csak hàzhozszàllítàs volt a vàlasztható àtvételi mód. Jó, hogy a munkahelyemhez közeli Postàn tudtam àtvenni a csomagot."
Eszti


"A táska, amit az oldalról rendeltem pont olyan, mint amilyenre számítottam és vágytam. Tökéletesen megfelel az igényeimnek és egyszerűen odáig vagyok érte. Egy cseppet sem csalódtam a terméket illetően."
Bettina


"Gyors szállítás, kedves ügyfélszolgálat. Elérhetőek és segítenek is!"
fufurenda


"Vasárnap rendeltem meg az árút és már kedden ki is szállították. Nagyon jó tapasztalatom volt, ilyen hamar még egyetlen áruház nem szállította ki az árút."
Demény


"Korrektek voltak. A kedvezményt a rendelési rendszer nem adta meg, mire jeleztem és kértem, vegyék figyelembe a számlázásnál. Úgy is történt. A táska amit rendeltem, ugyanúgy néz ki a valóságban, mint a képeken. Ez nekem nagyon fontos, nagyon jónak tartom."
Norancs


"Ügyfélszolgálat kiváló elérhető, - garancia működik"
BENIHUN1


"Az ügyfélszolgálat segítőkész, kedves és gyors! !! A termék jó minőségű és a szolgáltatás szerintem kifogástalan. Elégedett voltam mindennel.Csak jó tapasztalataim voltak! !! : ) - gyors, pontos és kedves ügyfélszolgálat, - gyors és pontos szállítás, - csodálatos termékek! : )"
Vikóc


"Emailban érdeklődtem, még az nap telefonos megkeresést kaptam. Kérésemet azonnal teljesítették."
Marika


"A termekek ar- ertekaranya jo, az ug, felszolgalat figyelmes (tobb rendeles osszevonasa). Egy dolog nem megfelelo es bosszanto: Ha valamit kosarba tettunk es folytatni akarjuk a nezelodest, nem oda ugrik vissza az oldal, ahol abbahagytuk, hanem mindig az oldal tetejere, igy a rengeteg - mar megnézett - terméken úra és újra át kell lapozni."
Kata


"Igényes kiszolgálás, maximális figyelem a vásárlóval."
Bogi


"Kérdés esetén gyors, udvarias válasz, a termék nagyon szép és jó minőségű. Olyan amilyen a fotón volt. Köszönöm."
Ágnes


"Barátságos, kiváló problémamegoldás és korrekt, azonnali reklamációkezelés."
Maurera


"Telefonon felhívtak, mert valamit félreértettem a megrendelés során. Rugalmasak és segítőkészek voltak."
Ági


"Az ügyfélszolgálaton azonnal felvették a telefont, és nagyon kedvesen válaszoltak a kérdéseimre. Készségesen segítettek. Jó élmény volt! : )"
Kati


"A termék mérete nem lett jó. Nem az eladó hibája, aki rugalmas, rendkívülien segítő kész. Személyesen tart kapcsolatot a vevővel."
Nándi