Ajándék ötletek férfiaknak - mit vegyek a férfinek? (nőknek)

Ajándék ötletek férfiaknak – mit vegyek a férfinek?

Igen, tudjuk hogy ez egy roppant nehéz kérdés, de hidd el hogy csak első hallásra.
Kétségbeestél, nem tudod hogy az idén - legyen bármilyen alkalom is – mivel köszöntsd fel a férfit?
Születésnapra, névnapra, karácsonyra esetleg ballagásra keresel ajándékot? Semmi gond, segítünk és ötletet adunk hogy mivel lepd meg, és varázsolj őszinte mosolyt a férfi arcára.

Először is fontos (talán a legfontosabb) hogy megjegyezzük: el kell felejteni a sok haszontalan és viccesnek tűnő, de inkább kínos ajándékot. Azt kapja a férfi a haveroktól, barátoktól, kollégáktól. Ők értik egymás vicceit, baromságait. Mi, azt inkább ne is próbáljuk megérteni… szinte nincs olyan férfi, aki ne kapott volna már teljesen és tökéletesen felesleges ajándékot. Ugye tudjuk, hogy azoknak általában mi a sorsa?

Térjünk vissza, hogy mi is az ideális ajándék egy férfi számára. Próbálj meg átlátni a dezodorok és tus fürdők kavalkádján, inkább valami személyesben gondolkodj, ami bizonyítja iránta a figyelmedet.
Olyan alkalmak, mint a születésnap vagy akár a Karácsony, egy jól kiválasztott ruhadarabnál vagy kiegészítőnél kevés jobb ajándék van.

Te ismered a személyiségét és egyéniségét, stílusát is, így nagyon nehéz mellé lőni. Nincs olyan férfi, aki nem örülne akár egy márkás pólónak vagy pulóvernek, ingnek. Ezek általában tartósak és egyben praktikusak is. Ha már a Karácsonyt említettük, egy szép és stílusos óra is rendkívül jó ötlet lehet, csak előtte tájékozódjunk a kedvelt stílusról, mely lehet sportos, elegáns vagy ezek ötvözete az elegánsan sportos.

Ballagásra szintén a karóra az egyik legjobb választás. Akkor a fiúk (jelképesen is) férfivé válnak, üzenhetjük vele azt, hogy új időszámítás kezdődik, ami felelősséggel is jár.

Ha a férfi kerek számot ünnepel születésnapján, mint a 40. vagy akár 50. szintén egy szép óra a megfelelő választás. Természetesen ezeken kívül számos olyan esemény van (felsorolni is nehéz) a férfiak életében amikor gondolkodhatunk hogy mégis mivel lepjük meg őket.
Mindenképpen maradjunk a praktikus ajándékoknál, amit rendszeresen, akár hétköznapokon is használhatnak. Ilyen lehet a stílusához és életviteléhez passzoló, személyiségét és egyediségét (!) kifejező táska, pénztárca és irattartó, de természetesen egy márkás kiváló minőségű ruhadarab is, mint pl. egy Tommy Hilfiger, Gant, Hugo Boss vagy Ralph Lauren póló, pulóver, ing. Férfi táskáink közül kimondottan ajánljuk figyelmedbe a Carrera Jeans darabjait, melyek stílusa, designja a luxus divatházak táskáival vetekszik verhetetlen árban.

Ha ezek után is segítséget szeretnél, keress minket bizalommal email-en vagy telefonon, szívesen segítünk, addig is nézz körbe az ajándék ötletek férfiaknak kategóriánkban.
Ezen kívül gyors szállítás, garanciát, csere lehetőséget biztosítunk.

 

   tökéletes és ideális ajándékszett

 

 

 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft