Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Milyen a jó pelenkázó táska?

Milyen a jó babatáska?

2019.03.11 12:40

Milyen a jó baba táska pelenkázó táska?

Először is szívből gratulálunk. Egy kisbaba érkezése a legnagyobb öröm, amit az élet adhat. Az egyik legszebb látvány mikor egy kiegyensúlyozott és boldog csöppséget látunk sétálni, kirándulni a büszke és örömteli szülővel.A pelenkázó táska elengedhetetlen egy felhőtlen babakocsis sétához, utazáshoz.
A nők életük során már nagyon korán megtanulják hogy a táskájuk egyben egy praktikus és a mindennapok során szükséges divat kiegészítő. Nincs ez másképp a baba születése után sem. Annyi a különbség, hogy az eddigieknél is sokkal több holmit kell (mostantól) magatokkal vinnetek. A saját személyes holmijaidon kívül most már pakolnod kell a pelenkákat, törlőkendőket, cumisüvegeket, csereruhákat, játékokat, könyveket és még sok minden mást.
Ezek miatt elengedhetetlen hogy a pelenkázó táska sok-sok zsebbel rendelkezzen. Vannak olyan helyzetek, amikor hirtelen kell elővenned a kisbabád törlőkendőjét vagy megcsörren a telefonod. Ekkor egyből tudod hogy hova kell nyúlnod, nem fognak váratlanul érni ezek a helyzetek, fel vagy készülve váratlan szituációkra.
Fontos, hogy egy jó pelenkázó táska leveszi a terhet a vállatokról. Általában nagy súlyok lesznek benne, így ez mellett is kényelmesen viselhetőnek kell lennie. Ebben az esetben bizony az apukákra is gondolni kell és persze gondoskodni róluk is :)
A jó pelenkázó táska anyaga és minősége is dominánsLehetőleg vízálló, hiszen egy önfeledt séta közben is könnyen elázhatunk, vagy ha esetleg kiborul egy folyadékkal teli
kis üveg ne áztassa el az összes holmit. Ebben az esetben már láthatjuk is azt, hogy külön cumisüveg vagy flakon hordozó zseb legyen a táskán vagy annak belsejében.
Kívül-belül könnyen és gyorsan tisztíthatónak kell lennie. Sok esetben cserélhető és könnyen kivehető "szőnyeget" adnak a táskákhoz, ami a higiénia és tartósság szempontjából rendkívül fontos.
Hol és hogyan fogjátok viselni?
Az igényeiteket maximálisan szem előtt tartva, ma már a gyártók olyan pelenkázó táskát terveznek, ami nem csak kézben vagy vállon viselhető.

  

pelenkázó táska babakocsira. könnyen felteheted vagy akár viselheted a hátadon, válladon

Kapható kényelmesen viselhető pelenkázó táska hátizsák formájában, ha csak egy kis időre mennétek a játszótérre vagy kirándulni, ahová a babakocsi nem vihető vagy csak gondot okoz. Utazások, nyaralások esetén mikor több holmit visztek magatokkal, célszerű többrészes
táskában gondolkodni....


utazáshoz, nyaraláshoz tökéletes több részes baba táska - lányos és fiús színekben

Életed nagy kalandja most kezdődik. SEMMIRŐL nem kell lemondanod, sőt! A stílusod emelheted kisbabád táskájával, mert az a Tiéd és Tiétek is.

A stílus az, ami túléli a divatot.

Továbbra is megőrizheted egyéniséged, annyi különbséggel hogy
most már szülő (anyuka és apuka) vagy. Mostantól akár a táskáddal is világgá kürtölheted.

Baba és pelenkázó táska széles választéka