Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

SEIKO óra

SEIKO a tökéletes karóra

A megérdemelten nagyra becsült Seiko márka eredete 1881-ra nyúlik vissza. Automata és mechanikus szerkezettel tervezik.
A Seiko nagyszerű munkát végez azzal, hogy kiegyensúlyozott, esztétikus megjelenéssel és formával alkot időjelzőket, melyek összhangban maradnak viselőjükkel. A mai kereskedelemben elérhető Seiko órák több évtizedes újítások eredményei  és a legújabb csúcstechnikán alapulnak, emiatt ezek az órák az egyik legnagyobb értéket képviselik. Magyarországon az egyik legnépszerűbb óra márka a SEIKO.
Az órák világában a legjáratlanabbak is ismerik a Seiko márkát, és tudják hogy ez elkötelezettséget jelent a csúcsminőségi, megbízható termék felé. A Seiko csúcsmodelljei az utóbbi években magukba foglalnak olyan új szerkezeteket, mint a Kinetic és a Kinetic Auto Relay, mindkettő testenergiát használ az óra működtetéséhez.
Kik viselnek SEIKO órát?
Akiknek fontos a megbízható társ, a hűség, a szolid, de elegáns és stílusos külsőbe csomagolva az igazi belső érték.
Akik meghálálják és viszonozzák is eme erényeket és folyamatosan ápolják is értékes kapcsolataikat. Számukra nem a külsőség, hanem az összkép a fontos és azt büszkén mutatják is a világ felé.             

Te, mint vásárló értékelni fogod, ha a Seiko órát az indamode.hu webáruházból vásárolod, mivel a lehető legjobb árakat kínáljuk garanciával és gyors szállítással ezzel is közvetítve a SEIKO értéket.
Seiko óra valódi bőrszíjjal, nemesfémszíjjal akár textilszíjjal is.

       Az idő nem csak pénz - az idő érték         

Milyen órát viseljen a férfi?

A TOP 10 SEIKO férfi karóra

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Beszélgetésünk Molnár Andival, az RTL Klub "Édesítő" műsorában, ahol SEIKO órát is bemutatunk: