Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Pelenkázó táska

Akciós babatáska, pelenkázó táska gyors és ingyenes házhoz szállítással. Babakocsira könnyen és kényelmesen felhelyezhető táskák kíváló minőségben. 
Nyugodt sétákhoz, idilli kirándulásokhoz, stresszmentes utazásokhoz. Kiváló a babának nagyszerű a szülőnek. Praktikus, kényelmes, babakocsira könnyen felszerelhető pelenkázó táska.
Milyen a jó pelenkázó táska, babatáska? Olvasd el a termékek alatti cikket.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Milyen a jó baba táska pelenkázó táska?

Először is szívből gratulálunk. Egy kisbaba érkezése a legnagyobb öröm, amit az élet adhat. Az egyik legszebb látvány
mikor egy kiegyensúlyozott és boldog csöppséget látunk sétálni, kirándulni a büszke és örömteli szülővel.Elengedhetetlen szerepe van a felhőtlen babakocsis sétához, utazáshoz egy jó táskának.
A nők életük során már nagyon korán megtanulják hogy a táskájuk egyben egy praktikus és a mindennapok során szükséges divat kiegészítő. Nincs ez másképp a baba születése után sem. Annyi a különbség, hogy az eddigieknél is sokkal több holmit kell (mostantól) magatokkal vinnetek. A saját személyes holmijaidon kívül most már pakolnod kell a pelenkákat, törlőkendőket, cumisüvegeket, csereruhákat, játékokat, könyveket és még sok minden mást.
Ezek miatt elengedhetetlen hogy a pelenkázó táska sok-sok zsebbel rendelkezzen. Vannak olyan helyzetek, amikor hirtelen kell elővenned a kisbabád törlőkendőjét vagy megcsörren a telefonod. Ekkor egyből tudod hogy hova kell nyúlnod, nem fognak váratlanul érni ezek a helyzetek, fel vagy készülve váratlan szituációkra.
Fontos, hogy egy jó pelenkázó táska leveszi a terhet a vállatokról. Általában nagy súlyok lesznek benne, így ez mellett is kényelmesen viselhetőnek kell lennie. Ebben az esetben bizony az apukákra is gondolni kell és persze gondoskodni róluk is :)
Az anyaga és minősége is domináns a jó babatáskáknak.
Lehetőleg vízálló, hiszen egy önfeledt séta közben is könnyen elázhatunk, vagy ha esetleg kiborul egy folyadékkal teli kis üveg ne áztassa el az összes holmit. Ebben az esetben már láthatjuk is azt, hogy külön cumisüveg vagy flakon hordozó zseb legyen a táskán vagy annak belsejében.
Kívül-belül könnyen és gyorsan tisztíthatónak kell lennie. Sok esetben cserélhető és könnyen kivehető "szőnyeget" adnak a pelenkázó táskákhoz, ami a higiénia és tartósság szempontjából rendkívül fontos.
Hol és hogyan fogjátok viselni?
Az igényeiteket maximálisan szem előtt tartva, ma már a gyártók olyan pelenkázó táskát terveznek, ami nem csak kézben vagy vállon viselhető.

  

babakocsira könnyen felteheted vagy akár viselheted a hátadon, válladon

Kapható kényelmesen viselhető hátizsák, ha csak egy kis időre mennétek a játszótérre vagy kirándulni, ahová a babakocsi nem vihető vagy csak gondot okoz. Utazások, nyaralások esetén mikor több holmit visztek magatokkal, célszerű többrészes pelenkázó táskában gondolkodni....


utazáshoz, nyaraláshoz tökéletes több részes baba táska, pelenkázó táska - lányos és fiús színekben

Életed nagy kalandja most kezdődik. SEMMIRŐL nem kell lemondanod, sőt! A stílusod emelheted kisbabád táskájával, mert az a Tiéd és Tiétek is.

A stílus az, ami túléli a divatot.

Továbbra is megőrizheted egyéniséged, annyi különbséggel hogy
most már szülő (anyuka és apuka) vagy. Mostantól akár a táskáddal is világgá kürtölheted.